Avokati Besnik Berisha tregon rastin që nuk do ta mbronte kurrë (Video)

Këtë javë i ftuar në emisionin “Përrallë me Tupan”, ishte avokati i njohur Besnik Berisha. Berisha, përveqse një avokat i suksesshëm, ka qenë edhe pjesë e kabinetit të Qeverisë...

Këtë javë i ftuar në emisionin “Përrallë me Tupan”, ishte avokati i njohur Besnik Berisha.

Berisha, përveqse një avokat i suksesshëm, ka qenë edhe pjesë e kabinetit të Qeverisë Mustafa, si këshilltar i ish-kryeministrit, Isa Mustafa.

Ai tregoi se cili është rasti që nuk do ta merrte përsipër asnjëherë dhe cilat janë arsyet e tij.

Për më shumë ndiqni emisionin:

Temat
Përgjithshme

Të afërta