Kështu ndryshon stil Almeda Abazi, kaq bukur duket me model të ri të flokëve

​Prezantuesja e “Dancing with the stars”, Almeda Abazi tërheq gjithnjë vëmendjen me paraqitjet e saj në këtë spektakël duke u komentuar shumë dhe çdo herë për mirë. Pak më...

​Prezantuesja e “Dancing with the stars”, Almeda Abazi tërheq gjithnjë vëmendjen me paraqitjet e saj në këtë spektakël duke u komentuar shumë dhe çdo herë për mirë.

Pak më parë prezantuesja ka postuar dy foto ku shihet me baluke duke krijuar një pamje si ikona Audrey Hepburn.

Me këtë pamje të re Almeda thuajse nuk njihet fare, por ajo çfarë shihet është se prezantuesja nuk do e mbajë për një kohë të gjatë këtë ndryshim pasi baluket janë krijuar me pjesën e fundit të flokëve të saj.

Temat
Përgjithshme

Të afërta