Çun Lajçi n’Kosovë Show me lotë në sy vajton vajzën e vdekur (Video)

Këtë javë n’Kosovë Show i ftuar ishte Çun Lajçi, Shaqir Palushi dhe Halil Kastrati. Çun Lajçi, foli për përjetimet e tij pas vdekjes së vajzes së tij Bubulinës. Ai...

Këtë javë n’Kosovë Show i ftuar ishte Çun Lajçi, Shaqir Palushi dhe Halil Kastrati.

Çun Lajçi, foli për përjetimet e tij pas vdekjes së vajzes së tij Bubulinës.

Ai me lotë në fytyre tregoi se si u nis me dy çanta libra për në Amerikë që ti shiste dhe të kthehej që të tentonte për disa herë ta shëronte vajzën e tij, por tha se deri aty ishte shkruar të jetonte, shkruan Gazeta NewBorn.

Shaqir Palushi pronar i kompanisë ‘Fruteks’ me lotë në sy i premtoj Çun Lajçit se do të ia renovoj banesën.

Në fund mysafir ishte Halil Kastrati kryetar i Shoqatës humanitare ‘Jetimët e Ballkanit’

Ja video:

Temat
n'Kosovë Show

Të afërta