Adnan dhe Fatime Ruhani rrëfejnë historinë e veçantë të dashurisë së tyre (Video)

Këngëtarët e mirënjohur Adnan Ruhani (Adi) dhe gruaja e tij Fatime Hajzeri Ruhani ishin mysafirë n’Kosovë Show.

Adnani dhe Fatimja përveç se bashkëshortë janë edhe bashkëpunëtorë të shumë këngëve. Këngët e tyre solo dhe duete kanë pasur mjaft sukses dhe kanë arritur të marrin shumë klikime në YouTube.

Këtë rradhë në emisionin n’Kosovë Show, Adnani kishte ardhur për të promovuar videoklipin e tij më të ri “Sytë e mi”.

E veçanta e kësaj kënge është se përveç që i kushtohet bashkëshortës së tij, ajo poashtu është pjesë e këtij videoklipi.

Poashtu Adnani dhe Fatimja kanë rrëfyer historine e veçantë se si janë njohur.
Adnani u shpreh se ishte dashuri në shikim të parë dhe nga momenti që e ka parë Fatimen e ka ditur se dëshiron ta marrë për grua.

Për më shumë ndiqni emisionin:

Temat
Emisionetn'Kosovë Show

Të afërta