Si të bëni fotografi nën ujë me çdo celularë? (Video)

Jo të gjithë celularët janë të papërshkrueshëm nga uji.

Megjithatë, vetëm për shkak se nuk keni një celular që është i papërshkrueshëm nga uji nuk do të thotë se nuk mund ta merrni atë në pishinë, deti ose oqean.

“Si është e mundur kjo?” mund të pyesni. E gjitha çfarë duhet të bëni është të krijoni një kasë të bërë nga polietileni, transmeton Gazeta Express.

Dhe këtë mund ta krijoni brenda pak minutave. Shikojeni videon më poshtë për më shumë:

Temat
Përgjithshme

Të afërta