Tam Coc, panorama spektakolare e Vietnamit (Video)

Nga kushdo që është parë dhe vizituar, Vietnami është konsideruar si një mozaik i kontrasteve mjedisore.

Padyshim që vendet e mbushura me pamje të larmishme e bëjnë të tillë.

Një prej viseve më spektakulare, cilësohet të jetë Tam Coc.

Për një vizitë në këto vise, duhet të kaloni tri orë lundrim me varkë nëpër ujin e mbushur me gjarpërinj.

Për më shumë rreth këtij vendi përrallor, ju ftojmë ta ndiqni Videon.rtv dukagjini.

Temat
Përgjithshme

Të afërta