Suzana Mushkolaj hidhet nga shkëmbi (Video)

Suzana Mushkolaj është artiste e mirëfilltë, një grua zonjë e me tipare të bukura.

Ngjan në aktoret ikonike, ndonëse vetë është fotografe.

Suzana ka një mori pasionesh, por duket që dashuria e saj për natyrën është e madhe dhe e përjetshme.

Mushkolajn shpesh e kemi parë tek ngjitet bjeshkëve, e tani e shohim tek kërcen në ujin e lumit Erenik. Këtë kërcim të guximshëm ajo e bënë nga një shkëmb, shkruan “Kosovarja”. Për më shumë, shikoni videon.

Temat
Përgjithshme

Të afërta