5 binjaket e para në botë që hynë në histori! (Foto)

Histori të tilla nuk janë më të pabesueshme në ditët tona.

Por shumë vite më parë, 5 motrat Dionne, kanë hyrë në histori si 5 binjaket e para në botë, absolutisht identike që kanë mbijetuar.

Të lindura në Ontario në vitin 1930, nga një çift fermerësh, në kohën kur rasti i tyre u konsiderua si një mrekulli e vërtetë mjekësore, bota shikonte e magjepsur fazat e rritjes së tyre.

Pas një fëmijërie të kaluar në qendër të vëmendjes, 5 motrat u rritën duke zgjedhur të jetonin një jetë paqësore dhe të qetë.

callander-dionne-quintuplets-grandfather

quintuplets-dionne

maxresdefault

ae3a93343681922c14329162989ae5c2

dc5ebf524063f6e34b06f2afbe882dea

19009-004-33B427C4

92dcfd8454a6182a88315547c3246367

2008025591

Temat
Përgjithshme

Të afërta