A gatuan , a e respekton Mihrija përgjigjet vjehrra e saj

Këtë jave nKosove Show të ftuar janë Mihrije Braha e Naim Abazi . Ne pytjen për nënën e Naim Abazit nga Shpetim Desku se sa është Mihrija aktive në...

Këtë jave nKosove Show të ftuar janë Mihrije Braha e Naim Abazi .

Ne pytjen për nënën e Naim Abazit nga Shpetim Desku se sa është Mihrija aktive në kuzhinë e shtëpi nëna e Naimit tregon me së miri .

Mihrija gatun edhe gatuan shume mirë, me done e me respekton dhe une e dua si vajzën time përgjigjet ajo.

Ndersa Mihrija mburret qe po e lavderojnë vjehrritë Më poshtë mund ta ndiqni emisionin Video.

Temat
Përgjithshme

Të afërta