‘Garë’ mes motrash, pas Enit ja çfarë poston Greta (Foto)

Estrada jonë në disa raste ka më shumë se një artist prej një familjes, siç është rasti me Greta dhe Eni Koçin. Që të dyja janë të suksesshme me...

Estrada jonë në disa raste ka më shumë se një artist prej një familjes, siç është rasti me Greta dhe Eni Koçin.

Që të dyja janë të suksesshme me projekte muzikore dhe shumë të bukura njëkohësisht, shkruan lajmi.net. Së fundi, ishte Eni ajo e cila postoi një foto në Instagram në të cilën u shfaq shumë joshëse dhe më e bukur se kurrë më parë.

Ndërsa, tani është Greta ajo e cila ka postuar një foto me të cilën i bën ‘garë’ motrës së saj, pasi janë si dy pika uji dhe është shumë e vështirë të thuhet se kjo është më e bukur se ajo.

Temat
Përgjithshme

Të afërta