Zekirja Qazimi

  • Xhihadi i imam Qazimit (Video)

    Ndoshta për shkak se janë rreth 2500 kilometra distancë në mes të Sirisë dhe Kosovës, deri pak vite më parë, pakkujt ka mundur t’i shkojë mendja se konflikti që...
    21 Maj, 2016