Rock

  • Edhe Kaçaniku kultivon rock muzikën

    Rock grupi "Fortuna" nga Kaçaniku karrierën muzikore ka filluar nga vitet e 70'ta me anëtarët Naser Burrniku, Sylejman Shehu, Gazmend Bajra, më vonë janë inkuadruar Kemal Shehu dhe Skender Axhami.
    18 Prill, 2016