Aymeric Laportte

  • Përforcohet City

    Laporte do të jetë transferimi i parë i trajnerit Pep Guardiola dhe do t’i kushtojë Cityt 50 milionë euro, pasi kaq është edhe klauzola e tij e lirimit.
    2 Maj, 2016