Diçka e madhe po vjen në Sallën e Kuqe me datë 11 Prill,

Gjatë muajit prill pritet të mbahet një koncert në Sallën e Kuqe i cili do fillojë nga ora 21:00. Ky koncert do mbahet ditën e enjte me datën 11...

Gjatë muajit prill pritet të mbahet një koncert në Sallën e Kuqe i cili do fillojë nga ora 21:00.
Ky koncert do mbahet ditën e enjte me datën 11 prill

Në këtë koncert do të performojnë Young Zerka,Cliqme,Mc Kresha dhe Lyrical Son të cilët pritet të formojnë një 4she të mrekullueshme për një koncert sa më të bukur.

Po ashtu pjesmarrës do jenë DJ të mirënjohur të cilēt do krijojnë një ambient sa më të këndshëm dhe do të ketë surpriza mjaft interesante që do të shfaqen gjatë koncertit. Për më shumë informata mund të vizitoni faqen zyrtare të koncertit në instagram e cila quhet _nightpartty.

Temat
PërgjithshmeShowbiz

Të afërta