Shkëndije Mujaj në probleme serioze? (Foto)

Këngëtarja Shkëndije Mujaj e ka promovuar fuqishëm sensualitetin e saj, anën seksi, asetet trupore, shkruan “Kosovarja”.

Shkenda është zhveshur shumë dhe ka provokuar “rëndë” ndër vite. Shkëndije Mujaj, ndërkohë bënë të ditur se është fetare, bile thotë se falet e agjëron.

A bënë që një femër që zhvishet e ngacmon imagjinatën e meshkujve të quhet fetare e devotshme?

A bënë që një femër edhe derisa fotografohet me Librin e Shenjtë të provokojë? Shkëndija po hyn në gjynah…Hë?

shkendie1_1476638774-8909046

Temat
PërgjithshmeShowbiz

Të afërta