skema

  • Lëvizja VETËVENDOSJE!: Skema mashtruese për sigurimet shëndetësore

    Shkreta tha se "në mars kemi mbajtur një konferencë në lidhje me mosimplementimin e Sistemit informativ Shëndetësor dhe keqpërdorimet financiare për një pjesë të projektit siç është kontrata e nënshkruar nga Ymer Shahini, (i afërmi i Enver Hoxhajt) në emër të kompanisë "PRINTEC". Po ashtu kemi shprehur shqetësimin rreth dëmit financiar (keqpërdorimit të parasë publike) dhe dëmit në sistemin shëndetësor.
    19 Prill, 2016