emra com

  • Gena padit kompaninë “EmraCom”

    Këngëtari nga Shqipëria , Gena, ka adresuar një padi për kompaninë muzikore ‘EmraCom’ pasi këta të fundit në një prej albumeve kolazh kanë renditur pa autorizim këngën ‘Ti, jeta’ nga Gena dhe Soni.
    6 Qershor, 2016