Edvin Murati

  • Rrëfimi emocionues i Edvin Muratit

    Edvin Murati ka luajtur për disa sezone në kampionatin francez të futbollit, është i martuar me një franceze, jeton atje dhe për herë të parë, do të shohë pikërisht atje kombëtaren e tij, në debutimin historik në një turne madhor.
    8 Qershor, 2016