“Vendi i dytë merr 5 mije euro, tjerët nga 500, nëse ish banorët …” – Oferta e fundit nga Baba

Dhe, baba ka dhënë edhe ofertën e fundit për banorët.

Kjo ofertë ishte shumë speciale!

Baba thotë se nëse rrinë banorët atëherë 5 mijë euro merr vendi i dytë.

Ka 500 katër vendet tjera dhe ka 100 për ata që flejnë.

Më poshtë oferta e babës.

Temat
It's My Home

Të afërta