“Unë ty të degjeneroj” – çartet keq Filloreta me Grekun, eskalon debati

Greku dhe Filloreta kanë debatuar ashpër.

Ata kanë folur në lidhje me ofendimet që u bë në Prime.

Greku thotë se kur e ofendon dikush atë e degjeneron.

Greku i është kapur edhe Filloretës e cila ia përmendi vajzën e tij.

Debati mes tyre vazhdon të acarohet.

Më poshtë ndiqeni debatin e tyre i cili esakoli!

Temat
It's My Home

Të afërta