“T’kallëzova çka m’pëlqen te ti” – Samedi ia sill Filloretës

Filloreta dhe Samedi kanë kryer një takim brenda shtëpisë It’s My Home.

Samedi si duket ia sjellë Filloretës.

Ai i tregon se çka i pëlqen te ajo.

Samedi thotë se i pëlqejnë gjoksat e saj.

Shihni pamjet e këtij takimi.

Temat
It's My Home

Të afërta