“Ti qenke fëlliqësirë” – Kri i gjuhet Albiosit

Albiosi dhe Kri kanë debatuar ashpër.

Albiosi ia përmend emrin Krisë.

Ajo i thotë që mos t’ia përmend emrin e saj.

Albiosi e pyet se kush është ajo.

Ai i thotë se ka prekur në familjarë.

Kri pastaj thotë se ‘qenkë i fëlliqur’.

‘Fëlliqësirë’, i thotë ajo.

Igli ishte aty dhe vetëm shikonte.

Shihni debatin mes tyre.

Temat
It's My Home

Të afërta