“S’ke pas b.. me i nimu Shkurtës kur ka pas problem” – Për çka po i thotë Samedi Filloretës

Samedi përsëri ka debatuar me gjuhën e tij të ashpër dhe fyese në drejtim të Filloretës.

Kësaj radhe ai i drejtohet asaj për Shkurtën

Ai i drejtohet Filloretës se a e din me kë ke dalë?

Ajo i reagon.

Pastaj i drejtohet pse nuk i ke dal zot Shkurtës?

Filloreta reagon pastaj për gjuhën e tij.

Kur përmendet Shkurta, reagon edhe Arditi.

Ai i thotë se ka kush i del zot asaj.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta