“Nuk t’vyn fama kur s’ki as shpi, ishalla s’bi n’gjendjen tënde” – Samedi e tepron me Filloretën

Samedi ka folur ashpër me Filloretën.

Ai ia ka përmendur që ka ardhë në It’s My Home dhe sipas tij ka kërkuar para.

Kjo deklaratë e tij u kunërshtua ashpër nga banorët e tjerë.

Ai i thotë se nuk i duhet fama nëse nuk ka as shpi.

Pastaj kanë reaguar përsëri të tjerët.

Askush nuk është pajtuar me deklaratën e Samedit.

Ai i është lutur Zotit që mos të bjen në gjendjen e Filloretës.

Shihni debatin.

Temat
It's My Home

Të afërta