“Nëse doni me fitu krejt, i du 500 euro” – Samedi iu qet kusht banorëve, Baba ia prish lojen

Baba kishte dhënë disa oferta për banorët dhe ish-banorët brenda It’s My Home.

Ai ka thënë se nëse qëndrojnë në shtëpi ish-banorët atëherë vendi i dytë do të fitojë 5000 euro.

Por me këtë nuk po pajtohet Samedi.

Ai u qet kusht që nëse rrin në shtëpi, të fitojë 500 euro ai.

Pra këto pare duhet me ia jep vendi i dytë që i fiton 5000 euro.

Por, shihni ofertën e radhës të Babës i cili ia prishi lojën Samedit!

Temat
It's My Home

Të afërta