“M’pëlqejnë gjoksat e Filloretës” – Samedi ia gjun ashiqare Filloretës, i tranon banorët

Filloreta dhe Samedi kanë zhvilluar një takim ‘dashurie’ në It’s My Home!

Filloreta e pyeste Samedin se çfarë i pëlqen te ajo.

Samedi thotë se i pëlqejnë gjoksat e saj.

Banorët fillojnë të qeshin.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta