“Mos m’prek në Krinë” – Nxehet debati mes Iglit dhe Albiosit për Krinë

Albiosi dhe Kri kanë debatuar mes vete.

Aty pastaj ka ndërhy edhe Igli.

Ai thotë se Kri është në rregull, por Albiosi jo.

Albiosi thotë se është i paqtë dhe nuk e ka ulur apo degjeneru askënd.

Albiosi ia përmend Krisë gjërat që ka dashur t’ia përmend Grekut.

Ajo i thotë se nuk të duhet asgjë ajo pjesë.

Albiosi pastaj thotë se po gënjën.

Igli pastaj thotë se kam ardhë me të thanë se e ke fytyrën e keqe.

“Arrite t’i me ma thënë mua fytyrën e keqe”, thotë Albiosi.

Shihni debatin më poshtë mes tyre.

Temat
It's My Home

Të afërta