“Me Elmedinën e Grekun s’kom me pi kurrë kafe” – Kreshniku iu thotë banorëve tjerë

Kreshniku ka folur me banorët e tjerë.

Ai u ka thënë se nuk do të pinë kurrë kafe me dy persona që janë brenda It’s My Home.

Ata dy personat janë Elmedina dhe Greku.

Kreshniku thotë se me banorët e tjerë nuk ka asgjë.

Mirëpo me këta të dytë nuk do të pinë kafe.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta