“Je ba horë, ke dal me lyp për gjynah” – Samedi i thotë Filloretës, ajo i reagon ashpër

Samedi dhe Filloreta kanë diskutuar mes vete.

Samedi i thotë se është bë horë.

Filloreta e pyet se pse është bë horë.

Samedi i thotë se ke ba gjest të keq.

Ajo i thotë se çfarë gjesti ka bë.

Samedi tutje i thotë se ka dal me lyp për gjynah në TV.

Ajo pastaj thotë se çfarë ka bë që ka dal në TV.

Banorët i reagojnë se nuk ka dalë me lyp.

Samedi ia përmend 7 mijë euro që i ka marrë nga donatorë të ndryshëm.

Banorët thonë se nuk ka lyp, por ka ardhë këtu dhe pastaj i kanë jepur njerëzit.

Shihni debatin e ashpër mes tyre.

Temat
It's My Home

Të afërta