Igli tregon qysh e kan lanë me u taku me Krinë jashtë, por ajo e ka rrejt dhe nuk i ka dalë

Ilgi ka treguar gjëra të pa thëna për Krinë.

Ata ishin brenda shtëpisë ku flisnin edhe me banorët e tjerë.

Igli tregon se e ka lanë të takohet me Krinë, para se të hynin në shtëpi.

Pastaj Kri nuk i ka dalur në takim.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta