Igli dhe Kri puthën dhe përqafohen

Igli është shumë i dashuruar në Krinë.

Ai këtë e ka thënë disa herë.

Madje ia ka thënë edhe Krisë.

Por Kri nuk ka dashur ta pranoj që i pëlqen ai.

Megjithatë pas daljes së Iglit nga shtëpia, Kri ka qa për të.

Së fundmi, Igli ka ardhë në It’s My Home.

Kri e ka mirëpritur këtë.

Madje ata janë puthur e përqafuar.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta