Greku zgjohet prej gjumit, i injoron krejt banorët dhe nuk i flet asnjonit

Banorët ishin zgjuar në mëngjes dhe kishin dalur në oborrin e shtëpisë.

Aty pothuasje të gjithë bisedonin për gjëra të ndryshmë.

Më pas zgjohet edhe Greku.

Edhe ai del jashtë.

Mirëpo, Greku i ka injoruar të gjithë banorët, nuk i foli askujt.

Edhe banorët e tjerë e injoruan duke vazhduar bisedën e tyre aty ku ishin.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta