“Greku t’ka puthë” – Igli ia shfaq xhelozinë Krisë

Igli dhe Kri kanë disktuar për Grekun.

Kri thotë se nuk e do më Grekun si e ka dashur më herët.

Igli pastaj thotë se ka përfituar shumë Greku nga ta.

Ai pastaj ia përmend puthjen që Greku ia kishtë dhënë Krisë.

Shihni pamjet

Temat
It's My Home

Të afërta