Filloreta ia prenë Samedit: “Nuk je tu m’pëlqy”, ai çartet: “Ti je fanse e jemja”

Të gjithë banorët ishin mbledhur në oborrin e shtëpisë.

Aty biseda kryesore ishte ndërmjet Filloretës dhe Samedit.

Ajo i thotë se nuk është duke i pëlqy.

Pastaj Samedi ia kthen se ka qenë fanse e tij.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta