Emocionuese: Kri flet për herë të parë për nënën e saj, shpërthen në lot

Kri dhe Magi kanë biseduar mes vete për shumë gjëra.

Ajo për herë të parë ka folur për nënën e saj.

Kri teksa fliste ka filluar të qajë.

Ajo flet edhe për dashurinë në përgjithësi dhe shprehet e lumtur që ka arritë deri këtu.

Ajo flet edhe për çmimin e madh dhe shpreh dëshirën që ta fitojë atë.

Kri thotë se është shumë bosh në shpirt.

Këto fjalë i thotë pasi nuk ka asgjë të familjes me të cilët flet.

Ajo flet edhe për jetimorën ku ishte.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta