Elmedina dhe Kushtrimi i gjujnë kungja njëri tjetrit, nuk ndalen

Ish-banorët që kanë dalë jashtë shtëpisë, jaën rikthyer përsëri!

Shumë prej banorëve brenda janë befasuar kur i panë ata.

Mosmarrëveshjet dhe përplasjet mes tyre u panë edhe kësaj radhe.

Ishe Elmedina dhe Kushtrimi që vazhduan hidhërimin e tyre.

Ata i kanë lëshuar fjalë njëri tjetrit teksa flisinin me banorët e tjerë.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta