“Dikush t’i kish thy hunt, ma mirë kçyri fëmijët e tu” – Kapen keq Samedi me Filloreten

Samedi dhe Filloreta nuk po ndalen duke u përplasur mes vete.

Samedi i thotë se me qenë dikush tjetër t’i kish thy huntë.

Debati mes tyre vazhdon e të acarohet.

Samedi e ka kritikuar Filloretën që ka dalë në TV.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta