“Shumë keq je sill me krejt neve” – Elmedina i drejtohet Krisë, ja si reagon ajo.

Elmedina dhe Kri kanë diskutuar mes vete.

Aty ishte edhe Magi.

Elmedina i thotë se Kri është sjellë keq me gjithë banorët.

Aty pastaj reagon edhe Kri.

Ajo thotë se edhe banorët janë sjellë keq me të.

Pastaj ndërhynë edhe Magi.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta