Samedi, Kreshniku, Igli, Kushtrimi, Florenti, Filloreta dhe Ganja bëhen prapë banorë të It’s My Home

Është rritur numri i banorëve në It’s My Home!

Aty kanë hy Samedi, Kreshniku, Igli, Kushtrimi, Florenti, Filloreta dhe Ganja.

Ata janë mirëpritur nga shumica e banorëve.

Aty ishte vetëm Greku i cili siç duket i erdhi mërzi për hyrjen e tyre.

Të gjithë mysafirët që erdhën kanë bujtur me banorët.

Temat
It's My Home

Të afërta