Kri i puthë të gjithë banorët, Arditi i kërkon falje Shkurtës: “M’fal unë s’kom faj”

Kri ka marr urdhër nga Baba që t’i puthë banorët.

Ajo çohet dhe vazhdon t’i puthë me rend.

Kur shkon te Arditi ai heziton pak.

Pastaj Kri e puthë.

Arditi i kërkon falje Shkurtës.

Ai thotë se nuk ka faj.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta