“Me e pas rrogën 1000 euro kthena prapë në Kosovë” – Arditi thotë që ish kthy me jetu në Kosovë

Arditi dhe banorët e tjerë kanë folur për punën në Kosovë dhe pagën.

Ai thotë se me pas 2000 euro në Kosovë rrogën në Dubai nuk shkon me punu.

Ai tutje shprehet edhe për 1000 euro vjen në Kosovë për me punu.

Magi thotë se këtu edhe kurr rritet paga ia rrisin punëtorit vetëm 10 euro.

Arditi thotë se në Kosovë në markete janë çmimet më shtrenjt se në Gjermani.

Temat
It's My Home

Të afërta