Magi dhe Kri debatojnë ashpër: “Çka me ba që ty nuk ta rras”

Magi dhe Kri kanë vazhduar debatin mes tyre.

Magi thotë se nuk afrohet që ka pare Elmedina.

Ndërsa Kri thotë se rri me kë ki interes.

Magi thotë se e dise ku e qet ajo.

“Çka me ba që ty nuk ta rras”, thotë Magi.

Pastaj reagon ashpër Kri.

Më poshtë debati i ashpër.

Temat
It's My Home

Të afërta