Kri ja lyp Magit këmishen që ia ka jep, e shtin me desh

Magi dhe Elmedina ishin duke kërcyer.

Aty afrohet Kri e cila ia kërkon këmishën Magit, të cilën e kishte veshur.

Thotë që po del me pi cigare.

Magi pastaj e desh dhe ia jep.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta