E dhimbshme/ Albiosi lakmon me hanger çokolladë, veç e kqyr…

Banorët e morën një çokolladë dhe po e hajnë.

Ishte Arditi që ua solli.

Aty ishte edhe Albiosi.

Ai pas operacionit të lukthit po ruhet në ushqim.

Ai lakmonte për të hangër sado pak, mirëpo nuk po mundet…

Me një sy prej lakmitari ai e shikonte çokolladën.

Temat
It's My Home

Të afërta