Befasohen banorët me hyrjen e hajnit – çfarë bëri ai?

Banorët janë befasuar me hyrjen e hajnit në shtëpi.

Të gjithë ishin ulur dhe e pritshin një mysafir special!

Pastaj në shtëpi hyn hajni.

Ata befasohen, por nuk kishin të drejt që ta prekin.

Hajni shkon të banorët ku ishin ulurë.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta