Banorët presin mysafir special, të gjithë çuditën kur e shohin!!

Baba u ka treguar banorëve se po iu vjen një mysafir speciale.

Ai tutje u thotë se nuk guxojnë me prek.

Ai kërkon nga banorët të ulën në sallon, ndërsa mysafiri vjen dhe prezantohet vet me ta.

Banorët ulën në sallonë dhe sytë i kanë ka dera.

Ata po presin mysafirin.

Mysafiri vjen, banorët çuditën.

Shihni pamjet më poshtë!

Temat
It's My Home

Të afërta