Albiosi pin kafe me origano, nuk i dridhet syni

Një lojë interesante ka ndodhur brenda shtëpisë It’s My Home.

Ishte hajni që hyri brenda dhe befasoi banorët.

Në këtë lojë banorët kishin për të pirë, çkado që iu qëllonte gjatë lojës aty.

Albiosit i ra të pinte kafe me origano.

Ai e pini dhe nuk iu dridh syri!

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta