“Unë dhe publiku po thojmë mos rri ma me Elmedinën” – Shkurta e shokon Arditin

Shkurta i ka treguar Arditit që publiku po thotë të mos rrinë më me Elmedinën.

Shkurta thotë se mundesh me nejt me krejt por ia ka treaguar mesazhet e publikut.

Arditi pastaj thotë se dua me çu me krejt mirë pasi është java e fundit.

Ai tregon se nuk ka asgjë me Elmedinën apo dikë tjetër.

Arditi shton se nuk ka me kon me nejt tjetër pasi janë pak veta brenda.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta