“S’kom me hangër bukë se i kam shtu 1 kg” – mërzitet Albiosi, i kqyrë tjerët t’u hangër

Albiosi është dukur i mërzitur.

Ai ka shtuar 1 kg.

Banorët ishin t’u hangër bukë dhe Kri i thotë që të ulët.

Albiosi thotë jo se ka shtuar peshë.

Ai pastaj vetëm i shikon banorët teksa hajnë bukë.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta