Shkurta dhe Arditi hajnë darkë romantike, ai xhelozon që ajo po del jashtë, Shkurta ja bon bajat

Shkurta këtë javë ka surprizua Arditin.

Në Dhomën e Kënaqësisë, ajo i ka bë një surprizë mjaftë të bukur.

Ishte një darkë romantike e cila është organizuar nga produksioni i It’s My Home.

Arditi shprehet mjaftë i lumturë për takimin me Shkurtën dhe darkën.

Ai ka xhelozuar tek Shkurta e cila po del jashtë.

Por, Shkurta ia kthen….

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta